Väs-Angie Lägret April 2008

Då har man hamnat i dalom igen då efter en intensiv träningshelg i de winnerbäcksska kvarteren... :).. åkte ner till karamellen i linkeboda på ett litet inför Göteborgsvarvet-träningsläger, vi hade i olika omgångar pratat om och diskuterat att vi borde träffas en helg för att träna lite tillsammans, inte för att väs kommer ha en chans att hänga på i karamelltempo den 17:maj men iaf för att det är mycket roligare att träna ihop med någon...

Vi inledde lite lagom lungt med en 7km vända på fredagskvällen lagom när väset hade anlänt till björnkärret :), var bara att ställa ner väs-skan och slita på sig springskorna... turen gick runt på ett ganska tunglöpt löparspår i närområdet... Det gick lättare än väntat efter att ha jobbat 6 timmar för att sedan i stort sätt hoppa in i bilen och åka de 3h ner till linkeboda.
Efter denna lilla starttur avnjöts en synnerligen välsmakande kyckling paj under som vanligt muntra filosiferingar i bästa Väs-Angie stil... (undrar om det finns några mera som kan vara så flummiga som vi är?).. efter detta satt vi oss ner och flummade vidare innan combon bjöd på välsmakande scones i köket... smaskens värre.
Sen somnade man som en stock... och sov som ett helt sågverk även om vissa är ute och nattkör motorcyckel och tappar bort sina bränslefilter :)

Lördagen vaknades lite halvtidigt och vi gav oss ut på en före frukosttur.. det var svårstartat... mycket svårstartat.. sällan har väs och angieben varit så sega och det var inte utan att man undrade lite om hur det skulle gå med den fortsatta träningshelgen om detta segeriet hållit i sig... nu släppte det dock turligt nog efter en hög med kilometer och när vi väl masat oss tilbaka till karamellpåsen så hade vi skrapat ihop ytterligare en 6-7km iallafall... God och nyttig frukost på det så bar det av mot Ikea och biltema för några planerade och en hel hög oplanerade inköp... men dagens yrke borde ha varit parkeringsvakt.... ojoj vad böter man kunde ha skrivit utanför biltema och ikea..

Vi gick in på intersport för att leta efter löparskor åt karamellen men kom därifrån med en angie-jacka och en väs-tröja... spenderbyxorna hade tydligen rotats fram i bägge lägren..
När vi sedan avnjutit en ganska enkel men välsmakande lunch så däckdes vi av en tupplursattack... eller tupplur och tupplur.... sov 2h... vill att någon männsika med alldeles för mycket fritid tar och gör en grundlig utredning om hur lång en sömn får vara för att kallas en tupplur... och efter hur lång tid det tar innan det går över i en långlur(strutslur?!?)..

Nåja lagom sömdruckan stolpade vi iväg mot nya avbetade kilometrar.. vi började i ganska lugnt tempo.. väs kände sig oförskämt fräsch när vi gav oss iväg på långturen... redan efter en kilometer eller så blidde väs lite förundrad.. verkar som om väset i linkeboda är synonymt med sammanträffanden.. var det inte så att någon på en cyckle hälsade glatt på honom... jodå... väset är fortfarande inte helt säker men tror sig veta att det rör sig om en kolmårdska från den berömda italienresan 2002, måste snoka reda på någon kontakt och fråga om så var fallet.... nåja åter till löpningen... efter en uppvärmningssträcka ner mot åhållet tog vi en liten stretpaus... det verkar ha gjort susen på karamellsnörena då hennes tempo ökade ordentligt efter uttänjning.. Vi rundade ån och sprang längs den nästan ända bort till pedaleboda... där lurade angie upp väset i en av de få backarna som går att hitta i linkeboda.... sjukhusbacken... tur att det är nära till patologen ifall det går illa :)... vi fortsatte vårat gnetande och landade slutligen runt en 17km med ganska trötta väseben..

Grillen plockades fram och tändes i samband med att de sista soltrålarna lös på löparna... gottigottgott..... starkekorv och surkål... det var inte alls så dumt.... och man sover bra på det... eller iallfall väset... karamellen var på nattligt kungabesök och trivdes med den nya(?) drottningen som enligt utsago var mycket trevlig..

Söndages morgonstund ringdes in vid 06:30 tiden för ett segt och tungt 8km pass runt på gångbanor i närbyggden.. efter tvagning och påklädning åkte vi ner till scandic och avnjöt en välförtjänt och välsmakande hotellfrukost... måste ha ätit för en hel brigad eller två för det tog ända till 18 tiden innan jag blev hungriger igen.. jises.... Efter detta så styrde väset kosan tillbaka till dalaskogen och puddingvika... men med ett inskrivet i almenackan..... Valborg... då är det dags igen för Väs-Angie Läger.... denna gången dock på dalamarker... men ändå.. längtar redan

och förresten.. kan det inte vara 17:e maj i morgon?
image1

En väg är den enda rätta... och det är inte gult val för väset :)

Kommentarer
Postat av: lisa

det va jag! jag visste inte om du kände igen mig. MEN det är alltid bättre att hälsa tänkte jag! vad gör( gjorde du i linköping?

2008-04-13 @ 18:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0