Snörvel!!!!

Tjahja då har man varit sådära lat igen då och inte skrivit nåt på ett tag, fy på mig. Men det känns som att det händer mindre roligt nu när sommaren är officiellt över.

Förra veckan lunkade av med jobbandes som vanligt, inte så mycket roligt där inte. Däremot var det planerat med matbjudning i det vässka palatset för smulan, prinsjägerskan mfl. på lördagen. Men åter en stund till fredag, för ovanligheternas skulle så skulle ju väset jobba fredagsnatten =). Det började med att vara väldans lite med folk där, som tur var hade smula med akompanjeman beställt utfodring av tanten så de första nästa folklösa timmarna hade jag trots allt några att slänga käft med. Smulan var en smula frusen var på hon värmde sig på väset.. och då var kvällens uttryck fött... "den är så stor att jag inte vet vad jag håller i". Sällskapet vid detta bordet var nog de ända som förde något somhelst liv under kvällen.. de var festbordet helt enkelt. Vissa i sällskapet var tydligen inte helt säkra på när de avvikit hemåt eller när =)."Men varför gick vi hem så tidigt?", frågan ställd till tredje part. Det var nog den lugnaste kvällen på selmas jag har varit med om, och så fick man en puss på kinden av beundrarinnan =P.

Lördagen var en stillsam historia gjorde inte speciellt mycket, städade och grejjade lite då vi hade bokat in ätande av baconlindad fläskfilé med klyftpotatis och trattkantarellsås. Största delen av det ovan nämnd sällskapet infann sig i det vässka hemmet och avnjöt en synnerligen mumsig måltid under skratt till Ouch!. När alla ätit och skrattat färdig vimsade vi oss ner en sväng på tanten för att kolla läget.. men sjutton det var ju fullsmockat med folk, fick bli en stilla pilsner i repan istället. Varefter pilsnern i glaset sinade försvann också en och en ur sällskapet hemåt för att sova.

Söndagen var lugn som en bunke fil ungefär, gjorde inte allt för många knop.. allt var nästan bara en väntan på att klockan skulle bli 18 så man kunde gå på det utlovade barmötet. Efter mötet bars det av till smulhuset för tittandes på Blood Diamond, en bra och förhållandevis underhållande film... tyvärr hann vi inte med att titta på the contract, men jag och smulan kom fram till att film, ost och kex var en bra sak att avsluta måndagskvällen med så så blev det =).

Resten av veckan däremellan fortskred som vilken vecka som helst.. tidiga mornar och jobb.... med lite bowlingträning på tisdagen såklart!

Fredag igen då hehe ja gissa vem som jobbade =), jag såklart på tanten nu igen, var ungefär lika lugnt som föregående fredag, bara två filurer som tog sig vatten(sprit?) över huvudet. En av dessa flirurer fick plötsligt ett samtal från ULRIK, men han hann inte enda fram till porslinstelefonen(läs närmsta buske) så det blev ett smärre spår vid ingången, Dock chokerade vederbörande både väset och praktikanvärden genom att be efter en hink med vatten så han kunde skölja bort oredan... det är första gången någon erbjudit sig att städa efter sig.. hoppas det blir flera sånna gånger.

Lördagen var vigd åt en av denna hösts stora happenings.. allsvensk premiär för väset, han fick kasta klot i 3 serier då han var uttagen som reserv. Gjorde väl inte bort mig allt för mycket även om det var en smula knackigt i början, Vinnst med 14-5 blidde det för de glada LBK:arna. Men jöses vilken publik det var en hel massors med fölk... det var knappt att det fanns sittplatser kvar på läktaren... luktar det inte lite publikrekord här? ;-) När alla sedan hurrat och gratulerats färdigt så begav sig väset hem till lyan, bänkade sig på söffan och tittade på kvällens kvalmatch i bollsparkning... var en hygglig match men målen uteblev... illa :(

Söndagen klevs upp i skaplig tid och väset marcherade ut till Saaban och skröv (jaja jag är småländsk) dit ett par tre extraljus för att kunna vara på lyset även i bilen =P. När dessa var monterade, ja orkade inte dra klar all el när det började smådroppa med regn, försoffades jag igen tittandes på f1... var väl inte alls så spännande som jag hoppades och insidan av ögonlocken fick sig en inspektion till och från. Under denna något slummriga fast föll en polett ner i den vässka skallen och herr väs blidde synnerligen suge på paj varvid de vanliga biosällskapet bjöds in till film och mat.. eller ja... prinsjägerskan uteblev men smulan fick med sig en extra filur varvid vi blidde lika många som vanligt i soffregionen (summan av alla laster är konstant). Efter matande, kakande och filmande var varken väset, smulan eller filuren trötta så vi tog en film till mest bara för att ha något att fördriva tiden med =).

aja lite nerplitat iallafall... nu ska jag gå och packa färdigt.. sen styr kosan iväg från svedala.... mot pizza, pasta och....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0